Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surse iluminare cu led

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
GU10-60-120
Out Of stock
Descriere
Doua tipuri GU10-60 WW-120 si GU10-60-CW-120, alb cald si alb rece, cu 60 de leduri, putere 3 W, dulie GU10, functioneaza la 240 V, luminozitate 160 lm respectiv 185 lm.
Expresia LED provine din limba engleză - Light Emitting Diode - adică diode emiţătoare de lumină.

Baza iluminării cu LED este că electronii din diodă – datorită curentului aplicat – trec pe o orbită cu nivel de energie mai mare, iar la întoarcerea lor pe locurile originale - pe orbita cu nivel de energie mai joasă - emit fotoni.

Toate acestea reprezintă tehnologiea LED, ceea ce necesită mult mai puţină energie electrică şi tensiune, în timp ce reprezintă o viaţă mai lungă în comparaţie cu sursele de lumină convenţionale.

Aplicabilitatea LED-lui în viitor, pe termen lung este dat, pe de o parte de dimensiunea mică ( având cel mai mic volum dintre sursele de lumină întrebuinţate), pe de altă parte, de proprietăţile mecanice speciale (rezistenţă faţă de soc şi vibraţii), de proprietăţi electrice şi de iluminat, de o viaţă de serviciu aproape nelimitată (în funcţie de model, de până la 100 000 ore), de gradul de fiabilitate ridicat, de tensiunea de alimentare mică. În afară de acestea nu sunt neglijabile nici proprietăţile optice, cum ar fi lipsa radiaţiilor infraroşii şi ultraviolete, sau posibilitatea de a produce lumină color, fără folosirea filtrelor de culoare care reduc eficienţa.

Sursele de iluminat cu LED consumă energie electrică cu 80 - 90 % mai puţin decât becurile incandescente convenţionale sau becurile cu halogen, şi de asemenea, timpul de viaţă este mult mai mare, minim 30000 ore. Lumee poate înlocui o gamă largă de produse de iluminat.

Sub numele de marcă Lumee - în primul rând oferim surse de iluminat pe bază de tehnologie LED – economice şi ecologice-.

Produsele îndeplinesc cerinţele sistemelor RoHS şi CE. Nu conţin poluanţi dăunători mediului.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura